Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • ras el hanout kruiden 8.0 g
  • gekonfijte citroenen 20.0 g
  • room 100.0 ml
  • tomaten in brunoise 100.0 g
  • fijngesnipperde platte peterselie 5.0 g

Wat krijg je als je een klassieke Franse saus combineert met invloeden uit de oosterse keuken ? Een nieuwe sensatie op het bord !

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng 400 ml van de basissaus met de ras el hanout, de gekonfijte citroenschil en de room.
    • Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg van het vuur de garnalen, de tomatenbrunoise en de platte peterselie toe.
    (Deze saus kan ook volledig koud worden gemengd en daarna opgewarmd.)

    TIP: Vervang de citroen door gekonfijte sinaasappel om de smaak van de saus zachter te maken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu