Ingrediënten
Provençaalse saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/8712566255177_Knorr_Professional____Napoletana_zak_3_kg_Hero_Image1.png)
Afwerking
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Basilicum 700 g.jpg)
Ingrediënt naam
Saus
-
olijfolie
-
gesneden uien 200.0 g
-
gerookte paprika 80.0 g
-
Parijse Champignons, in vieren gesneden 100.0 g
-
courgette, groen, in stukjes 100.0 g
Afwerking
-
Zwarte peper, gemalen
-
keukenzout
-
kappertjes 10.0 g
-
gesneden zwarte olijven 20.0 g