Ingrediënten
Périgourdinesaus of truffelroomsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/calcmenu-update24-0323/8718114713090NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8718114713212.png)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/maizena/maizena-blanke-sausbinder-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
room 350.0 ml
-
witte porto 100.0 ml
-
truffelpasta 15.0 g