Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


Je kan dit gerecht ook met rijst als warme schotel serveren. 

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng de Napoletana, de Primerba Gefruite Ui en Spek, de Specerijenpuree Knoflook en de Sambal tot een homogene massa.
    • Verhit intussen de Phase en bak er kort de in 4 gesneden aubergines in aan.
    • Haal de aubergines uit de pan en leg ze in een ovenschotel.
    • Bak in dezelfde pan de sjalot aan, en verdeel deze over de aubergines.
    • Overgiet het geheel met de bekomen tomatensaus.
    • Verdeel de grof gehakte amandelnoot hierover.
    • Plaats het geheel in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 30 minuten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu