Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Jus : eenvoudig

Bereiding Jus : uitgebreid


Een champignonsaus die snel klaar is en toch een unieke smaak heeft? Dan is deze jus van eekhoorntjesbrood, op smaak gebracht met de krachtigevin jauneuit de Franse Jura precies wat je zoekt.

...

Bereiding

  1. Bereiding Jus : eenvoudig

    • Breng het water, de room en het gedroogd eekhoorntjes brood aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Champignonsaus toe en laat 5 min zachtjes koken.
    • Werk af met de rauwe vin jaune.
  2. Bereiding Jus : uitgebreid

    • Week het eekhoorntjesbrood in water.
    • Verhit het vetstof en stoof er de sjalot, de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in aan.
    • Blus met de Knorr Professional Authentic Kippenfond en room
    • Laat gedurende 10 minuten zachtjes inkoken.
    • Passeer indien gewenst de saus.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux.
    • Werk af met de rauwe vin jaune.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu