Ingrediënten
Mechelse Koekoek, ovengroenten, jus van eekhoorntjesbrood en vin jaune
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding Jus : eenvoudig
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/sausen/sausen-gourmet/knorr-gourmet-champignonsaus-6-x-1080-kg/5996358041596NL.png)
Bereiding Jus : uitgebreid
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Ingrediënt naam
Bereiding Jus : eenvoudig
-
gedroogd eekhoorntjesbrood 30.0 g
-
water 700.0 ml
-
vin jaune 30.0 ml
-
vetstof 100.0 ml
Bereiding Jus : uitgebreid
-
gedroogd eekhoorntjesbrood 30.0 g
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 30.0 g
-
vetstof 300.0 ml
-
vin jaune 30.0 ml