Ingrediënten
Klassieke waterzooi van vis
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-fonds-déshydratés-fumet-de-poisson-6-x-900-g/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 1.5 l
-
wortel, in julienne 200.0 g
-
selder in julienne 200.0 g
-
prei in julienne 200.0 g
-
getourneerde vastkokende aardappelen 30.0 st
-
Solo Professional Culinair 500.0 ml
-
vis naar eigen keuze 2.0 kg
-
vetstof 25.0 ml
-
mosselen 4.0 kg
-
grijze garnalen 100.0 g
-
peper
-
zout
-
Affilla® Cress 1.0 bakje