Ingrediënten
Kabeljauwrug met Noilly pratt-currysausje, tomatensalsa en tagliatelle
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Noilly Prat sausje
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-fonds-déshydratés-fumet-de-poisson-6-x-900-g/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Kerrie Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8712100495991_Knorr_Garde_d_Or___Witte_wijnsaus_1_L_Hero_Image1.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Kabeljauwrug
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_1kg_bouillon_groenten_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Tagliatelle standard HI.png)
Tomatensalsa
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
Afwerking
Ingrediënt naam
Noilly Prat sausje
-
olijfolie 100.0 ml
-
sjalotten, fijngesneden 40.0 g
-
kurkuma 1.0 g
-
noilly prat 65.0 ml
-
water 1.0 l
-
Solo Professional Culinair 375.0 ml
-
Ongezouten hoeveboter 50.0 g
Kabeljauwrug
-
zout 45.0 g
-
peper 2.0 g
-
Kabeljauwrug, met vel, in 10 porties 1.5 kg
Tomatensalsa
-
Tomaten, ontveld en in blokjes 0,5 cm 10.0 st
-
balsamico, siroop 50.0 ml
-
zout 2.0 g
Afwerking
-
olijfolie 10.0 ml
-
zout 3.0 g
-
peper
-
nootmuskaat 2.0 g