Ingrediënten
Kabeljauwrug met Noilly pratt-currysausje, tomatensalsa en tagliatelle
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Noilly Prat sausje
Kabeljauwrug
Tomatensalsa
Afwerking
Ingrediënt naam
Noilly Prat sausje
-
olijfolie 100 ml
-
sjalotten, fijngesneden 40 g
-
kurkuma 1 g
-
noilly prat 65 ml
-
water 1 l
-
-
Solo Professional Culinair 375 ml
-
-
-
Ongezouten hoeveboter 50 g
Kabeljauwrug
-
zout 45 g
-
peper 2 g
-
Kabeljauwrug, met vel, in 10 porties 1.50 kg
Tomatensalsa
-
Tomaten, ontveld en in blokjes 0,5 cm 10 st
-
balsamico, siroop 50 ml
-
zout 2 g
Afwerking
-
olijfolie 10 ml
-
zout 3 g
-
peper
-
nootmuskaat 2 g