Ingrediënten
Kabeljauwrug met Noilly pratt-currysausje, tomatensalsa en tagliatelle
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Noilly Prat sausje
Kabeljauwrug
Tomatensalsa
Afwerking
Ingrediënt naam
Noilly Prat sausje
-
olijfolie 100.0 ml
-
sjalotten, fijngesneden 40.0 g
-
kurkuma 1.0 g
-
noilly prat 65.0 ml
-
water 1.0 l
-
Solo Professional Culinair 375.0 ml
-
Knorr Garde d'Or Witte wijnsaus Vloeibaar 1 L 70.0 g
-
Ongezouten hoeveboter 50.0 g
Kabeljauwrug
-
zout 45.0 g
-
peper 2.0 g
-
Kabeljauwrug, met vel, in 10 porties 1.5 kg
Tomatensalsa
-
Tomaten, ontveld en in blokjes 0,5 cm 10.0 st
-
balsamico, siroop 50.0 ml
-
zout 2.0 g
Afwerking
-
olijfolie 10.0 ml
-
zout 3.0 g
-
peper
-
nootmuskaat 2.0 g