Ingrediënten
Italiaanse pastasalade met spinazie, courgette en caesar-rode pestodressing
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Pasta
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Fusilli Cookstable HI.png)
Garnituur
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/dressings,-vinaigrettes-en-saladeverrijkers/Hellmann's_Dressing_Caesar_1L_400x400px.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/knorr primerba rode pesto 340.jpg)
Dresseren
Ingrediënt naam
Pasta
Garnituur
-
bladspinazie, diepgevroren 400.0 g
-
erwten, diepgevroren 400.0 g
-
courgette 300.0 g
Dresseren
-
pijnboompitten, geroosterde 50.0 g
-
parmesaanse kaas in schilfers 50.0 g