Ingrediënten
Flan van ganzenlever in een romige champignonsoep
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Romige champignonsoep
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182401243_NL.png)
Flan van ganzenlever
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-volaille-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Romige champignonsoep
-
parijse champignons 750.0 g
-
Sjalot, fijngehakt 5.0 st
-
water 5.0 l
-
boter 100.0 g
-
bieslook 10.0 g
-
fijngehakte hazelnoten 20.0 g
Flan van ganzenlever
-
Foie gras (ganzenlever) 200.0 g
-
gepasteuriseerd eigeel 60.0 g
-
room 40% vetgehalte 100.0 ml
-
vierkruidenpoeder