Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Steppegras is een variant op biefstuk-friet met als voornaamste kenmerk de grote berg dunne frietjes op het bord. Het geheel wordt meestal afgemaakt met een stuk vlees naar keuze, salade en saus.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Was de bintjes zeer goed om overtollig vuil volledig te verwijderen.
    • Vervolgens snij je met de mandoline de aardappelen in een zeer fijne julienne van 2mm op 2mm. Bewaar ze in ijskoud water.
    • Voor het bereiden giet je het water weg en dep je de frietjes goed droog.
    • Bak het steppegras de 1e maal mooi goudbruin op 165°C in de friteuse.
    • Vervolgens bak je de dunne frietjes een 2e maal op 180°C. Werk af met Fleur de sel.
    TIP: Werk af met een lekker stuk vlees, een salade, saus naar keuze en Hellmann's Mayonaise.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu