Ingrediënten
Charcutièresaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-basissaus-espagnole-saus-6-x-135-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
goede Italiaanse wijn 600.0 ml
-
Fijngesneden ajuin 500.0 g
-
water 1.0 l
-
poedersuiker 15.0 g
-
in brunoise gesneden augurken 200.0 g