Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stap 1: Saus


Zet kalkoengebraad met een saus van appel en dragon op je menu en je scoort er gegarandeerd mee tijdens de feestdagen. Een klassieker in de Franse keuken! De lichte anijssmaak van de dragon zorgt voor een verfijnde toets in je kalkoengerecht.

...

Bereiding

  1. Stap 1: Saus

    • Breng het water samen met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de sherryazijn aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr 1-2-3 Basissaus Demi-Glace Saus toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de dragonsaus te laten binden.
    • Voeg de appelmousseline en de Knorr Primerba Dragon toe.
     TIP: Serveer het kalkoengebraad en de appel-dragonsaus met witloof of wortelen – de perfecte combinatie.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu