Ingrediënten
Zeewolf met bospeen kokkels, kreeftenjus met lavas
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Puree
Zeewolf
Kokkels
Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Puree
-
jonge wortelen 400.0 g
-
boter 50.0 g
Zeewolf
-
vetstof
-
zeewolf 1.0 kg
-
peper
-
zout
Kokkels
-
verse kokkels 500.0 g
-
lavas 1.0 tk
-
olie
-
witte wijn 1.0 dl
-
Knorr Professional Kreeftenjus Vloeibaar 1 L 3.0 dl
-
boter
Garnituur
-
zilveruitjes 200.0 g
-
asperges 10.0 st
Opmaak
-
Oost-Indische kers blaadjes 1.0 Pack
-
salty fingers 1.0 Pack