Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereid de risotto:

Maak de espuma van rode curry:

Breng de deelgerechten samen:

  • kerrie schuim
  • risotto
  • gestoomde spinazie
  • gekookte schaaldiermedaillons
  • geroosterde hazelnoten
  • fijne kruiden om te garneren

Volg het recept voor een risotto barstensvol smaak! Met kreeftenmedaillons, gestoofde spinazie, een espuma van rode curry en geroosterde hazelnoten.

...

Bereiding

  1. Bereid de risotto:

    • Spoel de risottorijst en laat uitlekken (Deze stap hoeft niet, maar zorgt wel voor een nogbeter eindresultaat.)
    • Verhit de olijfolie en laat de sjalot en de Knorr Primerba Knoflook even zweten.
    • Voeg de risottorijst toe en laat meestoven tot de rijst glazig is.
    • Blus met de witte wijn.
    • Voeg een deel water toe en roer tot het water bijna is opgenomen. Herhaal tot de rijst gaar is.
    • Voeg de Knorr Professional Liquid Concentrate Schaaldieren, de boter en de parmezaan toe en roer goed om.
  2. Maak de espuma van rode curry:

    • Breng alle ingrediënten aan de kook en mix even op.
    • Zeef door een fijne puntzeef en plaats deze in een kidde.
    • Laad het geheel met 1 gaspatroon en koel deze terug
    • Schud goed voor gebruik en gebruik zeker koud.
  3. Breng de deelgerechten samen:

    • Spuit de espuma van rode curry onderaan het bord.
    • Plaats eerst de gestoofde spinazie op de espuma, en daarna de risotto.
    • Verdeel de gebakken kreeftmedaillons.
    • Verdeel de geroosterde hazelnoten en werk af met de groene kuiden en eventueel wat vers
      geraspte parmezaan.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu