Ingrediënten
Zeevruchtenrisotto met kreeftenmedaillons, spinazie en rode curry
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereid de risotto:
Maak de espuma van rode curry:
Breng de deelgerechten samen:
Ingrediënt naam
Bereid de risotto:
-
carnarolirijst 500.0 g
-
olijfolie 30.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 60.0 g
-
witte wijn 100.0 ml
-
water 1.3 l
-
boter 80.0 g
-
geraspte parmezaanse kaas 80.0 g
Maak de espuma van rode curry:
-
water 200.0 ml
-
room 200.0 ml
-
boter 60.0 g
-
Thaise rode curry pasta 8.0 g
Breng de deelgerechten samen:
-
kerrie schuim
-
risotto
-
gestoomde spinazie
-
gekookte schaaldiermedaillons
-
geroosterde hazelnoten
-
fijne kruiden om te garneren