Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vis

Groenten

  • gekonfijte tomaten 20.0 st
  • groene asperges 10.0 st
  • Xeresazijn

Een stralend bordje met 2 zomergasten: zachte zeebaars en smaakvolle kokkels. De groene asperges voegen een vleugje zoetheid toe aan het gerecht.

...

Bereiding

  1. Vis

    • Bedek de vis met een schijfje brood, leg in een pan met olijfolie en bak tot de vis krokant is.
    • Open de kokkels in een pot met een beetje olijfolie.
    • Meng de jus met room en mousselinesaus (½ liter).
    • Kruid af met peper en zout.
    • Giet in een espumafles.
  2. Groenten

    • Snijd de tomaatjes in stukjes.
    • Snijd de asperges in lange slierten en breng op smaak met olijfolie en xérèsazijn.
  3. Opmaak

    • Dresseer het geheel zoals op de foto.
    Net als de zeebaars zijn de koolvis en de tilapia witvissen met een stevige structuur en een smeuïge, milde smaak. Ook die witvissen passen goed bij het gerecht.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu