Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Lekkere witloofstoemp voor lentedagen! Op-en-top Belgisch en met een knipoog naar de keuken van vroeger.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water met de room aan de kook en voeg van het vuur de Knorr Gourmet Aardappelpuree toe, meng er de helft van de boter onder.
    • Verhit de rest van de boter en stoof er het witloof met de uien in aan tot ze gaar zijn.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en nootmuskaat toe.
    • Bak de gerookte spekreepjes.
    • Meng het gestoofde witloof en het spek onder de aardappelpuree.
    TIP: Heb je graag stukjes in je stoemp? Kies dan voor stevige aardappelsoorten zoals de charlotte. Voor een zachte, smeuïge puree kun je beter bloemige aardappelen gebruiken zoals de annabelle en de eigenheimer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu