Ingrediënten
Wild zwijn met bordelaise, aardappelpuree en vergeten groenten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Marinade wildzwijn
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
Garnituur
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277879_NL.png)
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277992_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/binders/8711100680123NL.png)
Aardappelpuree
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_Groetenbouillon_pasta_75L_NL_400x400px.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/5411100643106NL.png)
Ingrediënt naam
Marinade wildzwijn
-
rode wijn 1.0 l
-
rode wijnazijn 100.0 ml
-
jeneverbessen 10.0 st
-
kruidnagel 2.0 st
-
laurierblaadjes 1.0 st
-
gesneden uien 50.0 g
-
Wortelen in brunoise 50.0 g
-
knolselder, in blokjes 50.0 g
-
everzwijnfilet 1.2 kg
-
vetstof 150.0 g
Garnituur
-
Vergeten groetenmix 1.2 kg
-
vetstof 160.0 g
-
water 130.0 ml
Saus
-
Marinade 375.0 ml
-
rode wijn 375.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 200.0 g
-
Knorr Professional Wildfond 40.0 g
-
water 100.0 ml
Aardappelpuree
-
Aardappelen, klein, in de schil 1.0 kg
-
water 1000.0 ml
-
Nootmuskaat, gemalen 1.0 g