Ingrediënten
Wild zwijn met bordelaise, aardappelpuree en vergeten groenten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Marinade wildzwijn
Garnituur
Saus
Aardappelpuree
Ingrediënt naam
Marinade wildzwijn
-
rode wijn 1.0 l
-
rode wijnazijn 100.0 ml
-
jeneverbessen 10.0 st
-
kruidnagel 2.0 st
-
laurierblaadjes 1.0 st
-
gesneden uien 50.0 g
-
Wortelen in brunoise 50.0 g
-
knolselder, in blokjes 50.0 g
-
everzwijnfilet 1.2 kg
-
vetstof 150.0 g
Garnituur
-
Vergeten groetenmix 1.2 kg
-
vetstof 160.0 g
-
water 130.0 ml
Saus
-
Marinade 375.0 ml
-
rode wijn 375.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 200.0 g
-
Knorr Professional Wildfond 40.0 g
-
water 100.0 ml
Aardappelpuree
-
Aardappelen, klein, in de schil 1.0 kg
-
water 1000.0 ml
-
Nootmuskaat, gemalen 1.0 g