Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • rookworst 2.0 st
  • zonnebloemolie 75.0 g
  • prei 588.0 g
  • winterwortel 500.0 g
  • aardappelen, schijfjes 714.0 g
  • uipoeder 150.0 g
  • mayonaise 200.0 g
  • zout en peper
  • citroenrasp
  • kropsla 1.0 st

Opmaak

  • wild zwijn coppa 400.0 g
  • asanga cress 1.0 bakje

Deze salade is natuurlijk een moderne variant op de klassieke hutsepot.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Snijd een halve rookworst in kleine stukjes en verwarm deze samen met wat olie.
    • Snijd de rest van de rookworst in julienne en frituur deze krokant.
    • Snijd de wortel, aardappels, prei en ui in brunoise en blancheer deze in gezouten water.
    • Passeer de olie en vermeng deze met wat mayonaise.
    • Voeg aan de mayonaise de Primerba Mierikswortel toe.
    • Maak hier de salade mee aan en breng op smaak met zout peper en citroensap.
    • Maak de sla schoon en maak deze aan met wat citrus vinaigrette.
  2. Opmaak

    • Verdeel de hutspot salade over de borden en verdeel hierop wat aangemaakte kropsla.
    • Snijd de wild zwijn coppa en leg deze op de kropsla.
    • Maak de salade af met asigna cress en de krokante rookworst julienne.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu