Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Salade

  • rookworst 2.0 st
  • zonnebloemolie 75.0 g
  • prei 588.0 g
  • winterwortel 500.0 g
  • aardappelen, schijfjes 714.0 g
  • uipoeder 150.0 g
  • mayonaise 200.0 g
  • zout en peper
  • citroenrasp
  • kropsla 1.0 st

Opmaak

  • wild zwijn coppa 400.0 g
  • asanga cress 1.0 bakje

Deze salade is natuurlijk een moderne variant op de klassieke hutsepot.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Snijd een halve rookworst in kleine stukjes en verwarm deze samen met wat olie.
    • Snijd de rest van de rookworst in julienne en frituur deze krokant.
    • Snijd de wortel, aardappels, prei en ui in brunoise en blancheer deze in gezouten water.
    • Passeer de olie en vermeng deze met wat mayonaise.
    • Voeg aan de mayonaise de Primerba Mierikswortel toe.
    • Maak hier de salade mee aan en breng op smaak met zout peper en citroensap.
    • Maak de sla schoon en maak deze aan met wat citrus vinaigrette.
  2. Opmaak

    • Verdeel de hutspot salade over de borden en verdeel hierop wat aangemaakte kropsla.
    • Snijd de wild zwijn coppa en leg deze op de kropsla.
    • Maak de salade af met asigna cress en de krokante rookworst julienne.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu