Ingrediënten
Westmallesaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gehaktballetjes
Westmallesaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/calcmenu-update24-0323/8718114713090NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
Ingrediënt naam
Gehaktballetjes
-
kalfsgehakt 800.0 g
-
ei 1.0 st
-
paneermeel 50.0 g
-
basilicum 100.0 g
-
satékruiden 1.0 tsp
-
sjalot, gepeld 333.0 g
-
peper
-
zout
-
Knorr Professional Kalfsfond 5.0 dl
-
Westmalle Tripel 1.0 fles
Westmallesaus
-
sjalot, gepeld
-
tomaten 2.0 st
-
boter
-
champignons 250.0 g
-
room 5.0 dl
-
dragon 1.0 bs
-
Westmalle Tripel
-
Knorr Professional Kalfsfond