Ingrediënten
Westmallesaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gehaktballetjes
Westmallesaus
Ingrediënt naam
Gehaktballetjes
-
kalfsgehakt 800.0 g
-
ei 1.0 st
-
paneermeel 50.0 g
-
basilicum 100.0 g
-
satékruiden 1.0 tsp
-
sjalot 333.0 g
-
peper
-
zout
-
Knorr Professional Kalfsfond 5.0 dl
-
Westmalle Tripel 1.0 fles
Westmallesaus
-
sjalot
-
tomaten 2.0 st
-
boter
-
champignons 250.0 g
-
room 5.0 dl
-
dragon 1.0 bs
-
Westmalle Tripel
-
Knorr Professional Kalfsfond