Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Maak de warme tartaarsaus:


...

Bereiding

  1. Maak de warme tartaarsaus:

    • Kook de fijngesnipperde rode ui samen met de
      witte wijn en de wittewijnazijn tot het vocht is
      verdampt in een steelpan.
    • Voeg de kappers en de Knorr Garde d’Or Vissaus toe,
      en verwarm.
    • Voeg de Knorr Primerba Tuinkruiden en de
      gesneden bieslook toe.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional
      Intense Flavours Citrus Fresh.
    Je kunt de Knorr Garde d'Or Vissaus au bain marie, in de oven, salamander en magnetron bereiden. Speel met de saus door stukjes augurk, een lepeltje mosterd of room toe te voegen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu