Ingrediënten
Warme tartaarsaus voor vis- en groentegerechten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Maak de warme tartaarsaus:
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8710847200311_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Design sans titre.png)
Ingrediënt naam
Maak de warme tartaarsaus:
-
rode ui fijngesnipperd 100.0 g
-
witte wijn 60.0 ml
-
wittewijnazijn 50.0 ml
-
kappers 15.0 g
-
fijngesneden bieslook 25.0 g