Ingrediënten
Vlaswijting met aardpeer, prei, algen en een jus van Noordzeekrab
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Bereiding saus
Bereiding
Bereiding saus
Ingrediënt naam
Bereiding
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g
Bereiding saus
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g
Bereiding
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g
Bereiding saus
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g