Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding saus

Bereiding

Bereiding saus


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breek de krabben met een hamer.
    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.
    • Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.
    • Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.
    • Blus met de cognac en flambeer.
    • Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.
    • Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.
    • Passeer de saus.
    • Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.
  2. Bereiding saus

    Breek de krabben met een hamer.

    Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.

    Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.

    Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.

    Blus met de cognac en flambeer.

    Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.

    Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.

    Passeer de saus.

    Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.

  3. Bereiding

    • Breek de krabben met een hamer.
    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.
    • Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.
    • Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.
    • Blus met de cognac en flambeer.
    • Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.
    • Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.
    • Passeer de saus.
    • Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.
  4. Bereiding saus

    Breek de krabben met een hamer.

    Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.

    Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.

    Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.

    Blus met de cognac en flambeer.

    Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.

    Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.

    Passeer de saus.

    Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu