Menu
Punten

Ingrediënten

+

Taboulé

  • water 1.0 l
  • olijfolie 100.0 ml

Groenten

  • wortel, grof gesneden 500.0 g
  • komijnzaad 3.0 g
  • pijpajuin 200.0 g

Dressing

Opmaak

  • sinaasappel 200.0 g
  • pompelmoes partjes 300.0 g
  • munt
  • koriander

...

Bereiding

  1. Taboulé

    • Plaats de Knorr Taboulé in een kom, en giet er water en olijfolie over.
    • Zet de kom 1 uur in de ijskast, zodat het mengsel kan zwellen.
  2. Groenten

    • Meng de grofgesneden wortel met het komijnzaad,
      de grofgesneden pijpajuin en wat olie.
    • Rooster het mengsel gedurende 10 minuten op 200°C. Koel het daarna opnieuw af.
  3. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Yoghurt Style Dressing met
      de Knorr Primerba Curry en de Conimex Sambal Oelek.
  4. Opmaak

    • Meng de Knorr Taboulé met de geroosterde wortel, de sinaasappelschijven en de pompelmoesschijven. Giet daarna in een kom en verdeel de dressing over de salade.
    Met zijn verfijnde, scherpe smaak is platte peterselie - net als koriander - een verfrissende tegenhanger in dit pittige gerecht.
  5. Step 5

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu