Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Garnituur

  • Hellmann's Vegan 3L 125.0 g
  • Wasabi, Japanse mosterd 10.0 g
  • radijzen 150.0 g
  • avocado 2.0 st
  • Teriyaki saus 150.0 ml

Bereiding

  • hamburgerbroodjes 10.0 st
  • ijsbergsla, in reepjes 150.0 g
  • zure augurken, in blokjes 25.0 g
  • gefrituurde uitjes 50.0 g
  • sesamzaad 10.0 g

Door de krokante textuur van deze vegetarische burger voeg je al snel iets extra’s aan je gerecht toe.

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
  2. Garnituur

    • Meng de vegan mayo met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.
    • Maak de avocado en de radijs schoon en snijd ze in dunne plakken op de mandoline.
  3. Bereiding

    • Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    • Beleg de broodjes met de kropsla, avocado, zoetzure komkommer, paarse radijs en daarop de burger.
    • Maak de burger af met wasabi mayo en teryakisaus.
    • Bestrooi de burger tot slot met de krokante uitjes en de sesamzaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu