Ingrediënten
Varkenswangen, zoete aardappel en pompoen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/8711100658825.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Primerba Bouquet de Provence.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/binders/8711100680123NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
varkenswangen 2500.0 g
-
vetstof 100.0 ml
-
tafelbier 1000.0 ml
-
ajuinringen, vers 1000.0 g
-
laurierblaadjes 2.0 st
-
luikse siroop 150.0 g
-
zoete aardappelen in blokjes 1500.0 g
-
pompoen, in blokjes van 2,5 cm 1000.0 g
-
bladpeterselie 1.0 bs