Menu
Punten

Ingrediënten

+

Skewer

Aubergine in een kruidige vinaigrette

Frisse yoghurtdip


...

Bereiding

  1. Skewer

    • Meng het gehakt en de verschillende ingrediënten, zonder de pistachenoten tot een homogene massa.
    • Vorm het mengsel rond de stokjes.
    • Bak of grill de spiesjes tot ze gaar zijn. Garneer met de fijngehakte pistachenoten.
  2. Aubergine in een kruidige vinaigrette

    • Verhit de Phase Plus en bak er de aubergine blokjes in aan tot ze gaar zijn.
    • Laat deze vervolgens uitlekken.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Cider Sherry Vinegar, de tahini, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke tot een homogene massa.
    • Meng de bekomen vinaigrette met de aubergineblokjes en de fijngesneden rode ui.
  3. Frisse yoghurtdip

    • Alles goed mengen
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu