Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Tunesisch flatbread 10.0 st
  • ras el hanout kruiden 4.0 g
  • Hellmann’s Sandwich Saus Zongedroogde Tomaat & Basilicum 250.0 g
  • gerookte ham 300.0 g
  • salami 200.0 g
  • mortadella Bologna 263.0 g
  • pikante salami 200.0 g
  • tomaat in schijfjes 5.0 st
  • ijsbergsla 150.0 g
  • Hellmann's Deli 200.0 g

Tunesië

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snijd het brood in 2 en rooster het even.
    • Meng deHellmann's Delimet de ras-el-hanout en verdeel het op 1 zijde van het broodje.
    • Verdeel aan de andere zijde de Sandwich Saus Zongedroogde Tomaat & Basilicum.
    • Schik er de gerookte ham, de salami, de mortadella en de pikante salami op.
    • Verdeel de schijfjes tomaat en de icebergsla.
    Tip : Het broodje kan nog even in de oven en dan lauw geserveerd worden.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu