Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tortellinipasta

Vulling voor de Tortellini

Gemarineerd Kweeperen

  • hele kweeperen 3.0 st
  • witte wijn 500.0 ml
  • suiker 100.0 g
  • cacaobonen 2.0 st
  • peper 10.0 g
  • citroenrasp
  • salie
  • rozemarijn

Parmezaanwater

  • parmezaan, gemalen 200.0 g
  • Mineraalwater 300.0 g

Finishing

  • boter
  • parmezaan, gemalen
  • olie
  • fijngehakte hazelnoten
  • Syrha- en Kikunablaadjes

...

Bereiding

  1. Tortellinipasta

    • Meng de 00-bloem met het dubbel gemalen griesmeel, de eierdooiers en de hele eieren. 
    • Doe dan de Knorr Professional krachtige groentebouillon en witte wijn bij het deeg en verplaats het deeg naar een mengkom. 
    • Kneed het mengsel totdat je een glad deeg krijgt.
    • Verdeel het deeg in twee delen: een deel kleur je met houtskool en het andere deel met Krachtige Groentebouillon
  2. Vulling voor de Tortellini

    • Maak in een pan een basis van olie en de in kleine blokjes gesneden selderij, wortel en ui 
    • Voeg het osso buco-rundvlees toe en bak het mengsel op hoog vuur.
    • Breng het op smaak met het laurierblad, zout en peper en sprenkel er tot slot de Knorr Professional Authentieke Runderbouillon overheen.
    • Laat het ten minste 2 uur sudderen en daarna afkoelen. 
    • Hak met een vleesmolen de volledige inhoud van de pan, ook de groenten. 
    • Hak de mortadella Bolognese en de Parmaham fijn en voeg aan het mengsel het beenmerg, de geraspte nootmuskaat, de Parmezaanse kaas en de eieren toe. 
    • Verdeel het deeg in 2 delen, waarbij je de helft verkleurt met de plantaardige houtskool
  3. Gemarineerd Kweeperen

    • Schil de kweeperen, snijd ze doormidden en verwijder de pitjes.
    • Doe de peren in een vacuüm-kookzak en voeg de wijn, suiker, cacaobonen, lange peper, citroenrasp, salie en rozemarijn toe.
    • Sluit de zak bij 99,9% en laat deze ongeveer 40 min. stomen in een stoomoven.
    • Laat vervolgens afkoelen
  4. Parmezaanwater

    • Rooster de Parmezaanschilfers met een koksbrander. Doe ze vervolgens in een vacuüm-kookzak, voeg het mineraalwater toe, sluit de zak bij 99,9% en laat deze 2 uur stomen in een stoomoven op 65°C.
    • Open de zak en zeef het kookvocht.
  5. Finishing

    • Blancheer de pasta in kokend water en sauteer de pasta vervolgens in een pan met boter en salie.
    • Serveer de pasta met de gele en zwarte steentjes om en om.
    • Maak halve bolletjes met de kweeperen
    • Sprenkel het parmezaanwater over de borden en maak af met de garnering.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu