Ingrediënten
Tortellini met plantaardige houtskool
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Tortellinipasta
Vulling voor de Tortellini
Gemarineerd Kweeperen
Parmezaanwater
Finishing
Ingrediënt naam
Tortellinipasta
-
00-bloem 700.0 g
-
dubbel gemalen griesmeel 300.0 g
-
Eierdooiers 7.0 st
-
eieren 10.0 st
-
witte wijn
-
plantaardige houtskool, naar smaak
Vulling voor de Tortellini
-
olie
-
selderij, wortel, ui, laurierblad
-
‘pulled’ osso buco-rundvlees 500.0 g
-
Peper en zout
-
mortadella Bologna 100.0 g
-
parmaham 200.0 g
-
beenmerg 100.0 g
-
nootmuskaat, naar smaak
-
Parmezaanse kaas 100.0 g
-
eieren 2.0 st
Gemarineerd Kweeperen
-
hele kweeperen 3.0 st
-
witte wijn 500.0 ml
-
suiker 100.0 g
-
cacaobonen 2.0 st
-
peper 10.0 g
-
citroenrasp
-
salie
-
rozemarijn
Parmezaanwater
-
parmezaan, gemalen 200.0 g
-
Mineraalwater 300.0 g
Finishing
-
boter
-
parmezaan, gemalen
-
olie
-
fijngehakte hazelnoten
-
Syrha- en Kikunablaadjes