Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hotdog

  • olie
  • augurken 4.0 st
  • rookworst 10.0 st

Opmaak

  • gedroogde ui Bicky 40.0 g
  • gerookte spekreepjes, gebakken 200.0 g
  • piccolo wit 10.0 st
  • Hellmann's Tomato Ketchup squeeze 430 ml 100.0 g

Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter.

...

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking.
    Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.
    Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.
    Snijd de augurken in brunoise.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in.
    Leg daarop de gegrilde rookworst en de spekreepjes.
    Maak de hotdog af met de augurk, ketchup en de uitjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu