Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Paprikaschuim

Opmaak

  • tomaten flakes/kruim 2.0 g
  • basilicumblaadjes 2.0 g

Soep kan op ieder moment van de dag geserveerd worden. En doet het ook heel erg goed als amuse, aan de bar of op de borrelplank.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogensoeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Paprikaschuim

    • Meng de paprika puree en de roast umami door de plantaardige room.
    • Giet de massa door een fijne zeef in een siphon en zet deze onder druk met een patroon.
  3. Opmaak

    • Schep de soep in de kommetjes en spuit het paprikaschuim erop.
    • Maak de soep af met het met de tomaten flakes en het basilicumpoeder.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu