Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Witloofslaatje

  • witloof 200.0 g
  • Hellmann's Framboos Vinaigrette 1 L 60.0 ml

Opmaak


Zoet, zuur, zout, bitter en umami: alle smaken komen samen in deze vegetarische hamburger met geitenkaas. Wedden dat je klanten vallen voor de combinatie van de sappige, vlezige plantaardige burger met het frisse sausje en slaatje? 

...

Bereiding

  1. Saus

    • Meng alle ingrediënten tot een homogene saus.
  2. Witloofslaatje

    • Meng het fijngesneden witloof met de Hellmann’s Framboos Vinaigrette.
  3. Opmaak

    • Bak de witte vloerpistolet volgens de intructies op de verpakking.
    • Bak de Raw NoBeef Burger tot gaar
    • Snij het broodje overlangs en verdeel op de onderkant de in schijfjes gesneden geitenkaas en plaats deze kort onder de grill.
    • Verdeel hierop de in fijne schijfjes gesneden rode biet en het witloofslaatje gevolgd door de Raw NoBeef Burger.
    • Verdeel de saus hierop en werk af met de romeinse sla en de pompoenpitten.
    • Sluit de broodjes.  
    TIP: Vervang de romeinse sla door waterkers om een pittigere smaak aan de burger toe te voegen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu