Ingrediënten
The Rough Burger met geitenkaas, rode biet, witloof, smokey peppermayo
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/hellmanns real 5.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-intense-flavours-deep-smoke-6-x-400-ml/packshot.jpg)
Witloofslaatje
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/dressings,-vinaigrettes-en-saladeverrijkers/Hero image framboise.png)
Opmaak
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/vleesvervangers/8710522767054.png)
Ingrediënt naam
Saus
Witloofslaatje
-
witloof 200.0 g
Opmaak
-
witte vloerpistolet Lantmannen 10.0 st
-
geitenkaas 350.0 g
-
gekookte rode bieten 300.0 g
-
romeinse sla 100.0 g
-
pompoenpitten 30.0 g