Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding:


...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Vermeng het appelsiensap met de Tijm en Peperpuree.
    • Plaats de stronkjes witloof in een kookzak, voeg het appelsiensap er aan toe en trek vacuüm.
    • Gaar het witloof gedurende 30 min op 80°C stoom. Koel daarna terug.
    • Bekleed een ½ GN met bakpapier.
    • Snij alle witlofstronkjes in twee, leg ze met de gesneden kant naar beneden en plaats daarop het bladerdeeg. Druk het aan en prik er enkele gaten in.
    • Bak af op 170°C gedurende 30 min.
    • Laat na het bakken 20 min rusten en draai om. Laat afkoelen op een taartrooster.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu