Menu
Punten

Ingrediënten

+

Risotto van spelt met chorizo:

Suprême van kip

  • kipfilet 2.5 kg
  • boter 50.0 g

Gepofte jonge wortel

  • wortels 200.0 g
  • pijpajuin, fijngesneden 1.0 Sack
  • Enoki champignon 200.0 g

Saus met kastanjechampignons en vin jaune


Stoven, bakken, blussen en garen zijn de toverwoorden van een perfecte risotto. Met champignons en kleurrijke wortels is dit een najaarsklassieker.

...

Bereiding

  1. Risotto van spelt met chorizo:

    • Verhit wat vetstof en stoof er de sjalot, de bloemkoolroosjes en de chorizoblokjes in aan.
    • Voeg de gekookte spelt toe, gevolgd door de room en de Knorr Professional Liquid Concentrate Kip 
    • Roer goed om en werk af met de platte peterselie en de brunoisevan piquillopepers.
    • Roer goed om en serveer.
    TIPS:
    • Deze risotto met kip combineer je met alle mogelijke geroosterde groenten uit de oven. 
    • Ontdek nog meer risottogerechten op onze website.
  2. Suprême van kip

    • Verhit wat vetstof en kleur er de maiskipfilets in aan. Kruid met peper en zout.
    • Koel ze snel terug.
    • Vacumeer de afgekoelde kipfilets met wat boter.
    • Gaar ze gedurende 30 minuten op 65°C in de combisteamer. 
    • Haal de kipfilets uit het vacuüm en bak ze kort aan. Serveer..
  3. Gepofte jonge wortel

    • Meng de gekleurde wortels met wat olie, peper en zout. Plaats ze gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
    • Haal ze uit de oven en meng met de enoki en de pijpajuin. Serveer.
  4. Saus met kastanjechampignons en vin jaune

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu