Ingrediënten
Stoofpotje met kippendijen in rodewijnsaus en kruidenpuree
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Kip
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8710847303319_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
Kip in saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700.jpg)
Purée
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/aardappelproducten/puree-koude-basis/knorr-base-froide-purée-de-pommes-de-terre-pauvre-en-sel-4-x-3-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Kip
-
kippenbillenvlees 1.5 kg
-
olijfolie
-
peper en zout
Saus
-
uipoeder 300.0 g
-
parijse champignons 750.0 g
-
wortelen, in stukken 1.0 kg
Kip in saus
-
room 2.0 dl
-
water 2.0 l