Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Kip

  • kippenbillenvlees 1.5 kg
  • olijfolie
  • peper en zout

Saus

Kip in saus

Purée


Een klassiek gerecht, makkelijk bereid in de oven in plaats van in een braadpan. Met de Knorr 1-2-3 Aardappelpuree Koude Basis maak je snel en makkelijk een heerlijke puree, zonder daarvoor een extra pan te verwarmen.

...

Bereiding

  1. Kip

    • Meng de kippendijen met wat olie, peper en zout.
    • Leg deze in een gastronormbak en rooster 15 minuten op 160°C in de oven.
  2. Saus

    • Snijd de ui in blokjes, zet een pan op.
    • Bak de ui in wat olie glazig, voeg de gesneden champignons erbij en bak deze mee.
    • Voeg daarna de wortelblokjes erbij.
    • Voeg als laatste de Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus en de Knorr Primerba Tijm toe.
    • Laat het geheel 5 minuten rustig doorgaren.
  3. Kip in saus

    • Roer de koude room en Knorr Primerba Tuinkruiden door 2 liter koud water.
    • Giet de saus op de kip en zet deze terug in de oven op 150°C.
    • Laat 15 tot 20 minuten rustig doorgaren.
  4. Purée

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu