Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Deze vegetarische of zelfs veganistische stoofpot met NoChicken Chunks is een echt herfstgerecht. Een troostmaaltijd, vol vitaminen en proteïnen.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Stoom de The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100 graden.
    • Bak de champignons goudbruin, voeg dan de sjalot en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe en laat nog 1 minuut verder stoven, voeg bij het vlees.
    • Voeg de kookroom toe, breng aan de kook en bind met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux. 
    • Breng verder op smaak met Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Voeg de spinazie toe en laat even meegaren.
    • Werk bij het serveren eventueel af met de gruyèrekaas.
    • Plaats de Knorr Lange Korrel Rijst in een gastrobak, voeg water en Knorr Professional Groentenbouillon Poeder toe. Gaar de rijst op 100% stomen en 98°C gedurende 35 minuten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu