Ingrediënten
St-Malosaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8722700162988_Knorr____Witte_wijnsaus_1.05_kg_Hero_Image1.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 50.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 60.0 g
-
goede Italiaanse wijn 200.0 ml
-
Solo Professional Culinair 200.0 g
-
water 700.0 ml
-
Ansjovis 20.0 g