Ingrediënten
Spruitjesstamppot met prei en curry rundersaucijs in smoked jus de veau
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Rundersaucijzen
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/knorr-basissaus-vleesjus-packshot.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-intense-flavours-deep-smoke-6-x-400-ml/packshot.jpg)
Puree
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Kerrie Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/aardappelproducten/puree-koude-basis/knorr-base-froide-purée-de-pommes-de-terre-pauvre-en-sel-4-x-3-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Rundersaucijzen
-
Rundersaucijs 400.0 g
-
boter
Saus
-
water 1.0 l
Puree
-
preiringen, gekookt 500.0 g
-
boter
-
water 2.0 l
-
room 2.0 dl
-
spruiten, diepvries 750.0 g