Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rundersaucijzen

  • Rundersaucijs 400.0 g
  • boter

Saus

Puree


Een herkenbare winterschotel in een nieuw jasje. Door het gebruik van diepvriesgroenten en pureepoeder is dit gerecht heel snel te bereiden. De rundersaucijs bevat minder vet dan een varkensvleesproduct maar heeft wel voldoende eiwitten voor een voedzame maaltijd.

...

Bereiding

  1. Rundersaucijzen

    • Bak de saucijzen in de oven of in een pan mooi bruin.
  2. Saus

    • Zet een pan water op en breng het aan de kook.
    • Roer het Knorr Vleesjus Poeder erdoor en kook rustig 5 minuten door.
    • Maak op smaak met Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
  3. Puree

    • Smoor de preiringetjes in vloeibare boter en laat afkoelen.
    • Meng het koude water met Knorr Professional Kerrie Puree en de koude room.
    • Meng dan met Knorr Aardappelpuree Koude Basis.
    • Meng vervolgens de koude spruitjes (eventueel iets kleiner snijden) met de koude prei door de puree.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu