Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Ranch Saus

  • Hellmann's Vegan 3L 20.0 g
  • zure room 20.0 g
  • soja melk 1.0 el
  • dille, gehakt 5.0 g
  • Peterselie, fijngehakt 5.0 g
  • snijbonen, fijngesneden 5.0 g
  • uien poeder 5.0 g
  • knoflook poeder 5.0 g

Deze smokey sandwich is gevuld met smokey TVB NoChicken Chunks, oesterzwammen, pittige harissa, zoute feta en verse citroen. De BBQ topper van het jaar!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Maak een BBQ klaar met een deksel voor indirect grillen en verhit deze tot 130 °C. 
    • Bestrijk de oesterzwammen met 2 eetlepels olie en breng op smaak met zout en peper.
    • Voeg houtsnippers toe aan de gloeiende kolen, plaats de oesterzwammen in de rookoven en laat 20 minuten roken.
    • Bestrijk de TVB NoChicken Chunks met 1 eetlepel olie en bestrooi met zout en peper.
    • Leg naast de oesterzwammen op de BBQ en laat nog ± 15 minuten roken.
    • Snijd de broodjes open en verkruimel de feta. Haal de oesterzwammen - als ze zacht zijn - en de TVB NoChicken Chunks van de BBQ en scheur de oesterzwammen in dunne reepjes.
    • Meng de TVB NoChicken Chunks en de oesterzwam in een hittebestendige kom met de harissa en zet nog 5 minuten in de rookoven.
    • Verdeel de saus over de broodjes, top af met het champignon-NoChicken Chunks mengsel, feta, peterselie en citroenrasp. 
    • Werk af met versgemalen peper.
  2. Ranch Saus

    • Meng alle ingrediënten van de ranchsaus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu