Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groene Curry Mayonaise

Venkel salade

  • venkel
  • rasp van sinaasappelen
  • rode peper
  • radijs, in partjes
  • dille, gehakt
  • koriander

Burger

  • garnalen 1.25 kg
  • gember
  • gehakte knoflooktenen
  • geraspte limoenschil

Afwerking

  • hamburgerbroodjes 10.0 st

Deze garnalenburger, een variatie op de klassieke hamburger, smaakt lekker fris en is ideaal tijdens warme zomerdagen.

...

Bereiding

  1. Groene Curry Mayonaise

    Meng Hellmann's Sandwich Delight Natuur met de Yoghurtdressing en de groene curry pasta.
  2. Venkel salade

    Maak een salade van dungesneden venkel, uitgesneden sinaasappel, rode peper, radijs, dille en koriander.
  3. Burger

    Hak de garnalen fijn en meng met wat geraspte gember, knoflook en limoenschil. Druk het aan in een ronde vorm.
    Kruid de garnalenburger met peper en zout en bak deze aan beide kanten in een hete pan met wat olie.
  4. Afwerking

    Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan.

    Bouw de burger op met de garnalenburger, groene curry mayonaise en garneer af met de venkel salade.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu