Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze puree

Bereidingswijze


UK

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze puree

    • Breng het water voor de puree aan kook en voeg van het vuur al roerend de puree toe, werk af met de boter en de Solo.
  2. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en bak de uien en de wortelen aan tot deze zacht zijn.
    • Voeg het gehakt toe en zet het vuur lager, gaar 5 min. verder en voeg de tomatenpuree en Worcestershiresaus toe, bak nog even verder.
    • Voeg het water en de Bouillon toe en laat een 40 tal min. sudderen.
    • Doe het licht vochtige gehakt in een diepe gastro van 6 cm. en verdeel er de puree over.
    • Verhit de oven voor op 180°C. en zet ongeveer 20-25 min. in de oven totdat de bovenkant bruin wordt.
    • Laat 5 min. staan voordat je de Shepherds pie serveert.
    • Indien gewenst, kan er ook met lamsgehakt gewerkt worden.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu