Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • bloemkoolroosjes, gegaard 300.0 g
  • schorseneren, gegaard 480.0 g
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 50.0 ml
  • Knorr Groentenbouillonpoeder 5.0 g
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 170.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Blix de schorseneren en bloemkool met de Solo Knorr en de Groentenbouillonpoeder fijn.
    • Voeg Bereiding voorTerrines, Soufflés en Gratins toe.
    • Blix even verder.
    • Verdeel in vormpjes en gaar in de combisteamer op 100% stoom aan 90°C. gedurende 15 tot 30 min. naargelang de massa.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu