Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Dit bijgerecht met rode bieten is rijk aan mineralen en vezels. De aardse smaak past helemaal bij de eindejaarsperiode. De yoghurtdressing vormt een fris tegenwicht. Door de frambozenvinaigrette worden de bietjes lekker zoet van smaak.   

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil de rode biet en snij die in grote parten.
    • Meng de bieten met de kikkererwten, paprikapuree, gemberpuree en de frambozenvinaigrette
    • Rooster alles gedurende 15 minuten in de oven op 200°C en koel de mengeling daarna heel snel.
    • Meng voor de dressing de yoghurtdressing met de Knorr Primerba Dille en de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
    • Meng de afgekoelde rode biet met de rucola.
    • Je kunt de dressing het best apart serveren.  
    TIP: Ook feta of geitenkaas past perfect bij dit bijgerecht met rode biet, kikkererwten en rucola.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu