Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Een fris, zomers en kleurrijk bijgerecht. De kant-en-klare vinaigrette van Hellmann’s is gemaakt van framboos, rodewijnazijn en zwartebessensap, en geeft een rood-paarse kleur aan je salade.  

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Meng de paprikareepjes met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Rooster ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
    • Koel daarna snel af.
    • Meng onder de afgekoelde paprikareepjes de zoete ui en komkommerstaafjes.
    • Breng op smaak met de Hellmann’s Vinaigrette Framboos.
    • Meng de salade.
    TIP: Heb je nog oud wit brood over? Maak van dit BBQ-bijgerecht een panzanella of Italiaanse broodsalade. Voeg, naast de stukjes brood, eventueel nog kappertjes of ansjovis toe.  
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu