Menu
Punten

Ingrediënten

+

Romige moqueca

  • palmolie 11.0 ml
  • olijfolie 10.0 g
  • gesneden uien 100.0 g
  • gehakte knoflooktenen 30.0 g
  • groentebouillon 500.0 ml
  • kokosmelk 200.0 ml
  • Sojamelk 600.0 ml
  • aardappelpuree 100.0 g
  • Curcuma 20.0 g
  • gegrilde palmharten 600.0 g
  • shiitake 400.0 g

Ingemaakte babyworteljes en radisjes


Dit is een gezonde, kleurrijke en aantrekkelijke maaltijd, waarbij je volledig opgaat in de rijkdom aan smaken, met diverse ingrediënten van blad tot wortel

...

Bereiding

  1. Romige moqueca

    • Verhit de palmolie en olijfolie in een stoofpan.
    • Voeg de ui en knoflook toen en fruit deze totdat ze glazig zijn. 
    • Voeg de groentebouillon en de kokosmelk toe en laat het mengsel 5 minuten koken. 
    • Voeg de Knorr tomatensaus en aardappelpuree toe en roer goed door. 
    • Voeg de kurkuma toe. Blijf roeren. 
    • Voeg zout en peper toe. 
    • Breng de palmhart op smaak met zout en peper, rooster de groente goudkleurig in kokosolie en zet even apart. 
    • Doe kokosolie in een steelpan en fruit de gehakte shiitake-paddenstoelen totdat ze knapperig zijn. 
    • Voeg zout en peper toe. Zet even apart.
  2. Ingemaakte babyworteljes en radisjes

    • Breng alle ingrediënten aan de kook, behalve de worteltjes & radijsjes. 
    • Leg de worteltjes & radijsjes in een glazen kom met deksel, schenk de hete pekelvloeistof eroverheen en laat de groenten ten minste 3 dagen rusten
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu