Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • rode bieten in blokjes 1.5 kg
  • groene linzen, gekookt 300.0 g
  • jonge spinazie 400.0 g
  • verse vijgen, in kwartjes 500.0 g

Dressing

Opmaak

  • studentenhaver 400.0 g
  • geitenkaas 400.0 g

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Meng de kwartjes rode biet met de linzen,
      de jonge spinazie en de verse vijgen.
  2. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Honing-Mosterd Dressing met
      de Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek.
    • Verdeel de salade in een kom en besprenkel met de dressing.
  3. Opmaak

    • Werk af met de studentenhaver.
    • Verkruimel de geitenkaas over de salade.
    Serveer je dit gerecht in het voorjaar? Dan kun je de vijgen gerust vervangen door dadels. Ook perziken en abrikozen geven deze salade haar zoete smaak.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu