Ingrediënten
Rivierkreeftjes met koolrabi, parelgortrisotto en rivierkreeftolie
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Rivierkreeftjes
Parelgortrisotto
Koolrabi
Schaaldierensaus
Opmaak
Ingrediënt naam
Rivierkreeftjes
-
rivierkreeftjes 1.0 kg
-
zonnebloemolie 200.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
peper en zout
Parelgortrisotto
-
olijfolie
-
sjalotjes 40.0 g
-
parelgort 200.0 g
-
witte wijn 1.0 dl
-
oude kaas, geraspt 80.0 g
Koolrabi
-
Koolrabi 600.0 g
-
boter 20.0 g
-
peper en zout
Schaaldierensaus
-
Knorr Professional Kreeftenjus Vloeibaar 1 L 5.0 dl
-
room 0.5 dl
-
Chilipoeder 0.5 g
-
KNORR Maïzena Express
Opmaak
-
bronzen venkel 2.0 stengel(s)
-
enkele plukjes ghoa cress 1.0 st