Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pompoenbouillon

Risotto

Fazantenfilets

  • vetstof
  • fazant, borstfilet 5.0 st

Opmaak

  • waterkers 1.0 bs

...

Bereiding

  1. Pompoenbouillon

    Kook de groentebouillon volgens de verhouding op de verpakking. Voeg de pompoen toe en kook ze totdat ze gaar zijn. Pureer het geheel.
  2. Risotto

    Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes zonder te kleuren. Voeg de rijst toe, bak deze glazig en blus het geheel af met de witte wijn. Voeg een gedeelte van de pompoenbouillon toe tot de rijst net onder staat. Zet het vuur laag en voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de rest van de pompoenbouillon toe. Als de risotto na ca.18 minuten “gaar” en smeuïg is de basilicum en de chorizo toevoegen en mengen.
  3. Fazantenfilets

    Kruid ondertussen de fazantenfilets en bak ze in de Phase.
  4. Opmaak

    Verdeel de risotto over de borden en verdeel hierover de gesneden fazantenborst. Garneer met waterkers.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu