Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Vol smaak, vol groenten en vol kleur. Een snel en makkelijk recept dat bij iedereen in de smaak valt.  

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Kook de Knorr Lange Korrel Rijst gaar met het water en de Knorr Professional Groentebouillon Poeder.
    • Verhit de olijfolie en bak er de preiringen met de Parijse champignons in aan.
    • Voeg de paprikareepjes toe en bak nog even verder.
    • Breng op smaak met de Knorr Primerba Basilicum, Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers. Meng er de gekookte rijst door en warm goed door.
    TIPS: 
    • Met ras el hanout, kerriepoeder en koriander geef je dit bijgerecht een oosters tintje.
    • Veggie hoofdgerecht: Voeg 1,25 kgThe Vegetarian Butcher NoChicken Chunkstoe en maak van dit bijgerecht een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht. 

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu