Ingrediënten
Ree met grand-veneursaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Marinade van wild
Grandveneur saus
Ingrediënt naam
Marinade van wild
-
vliezen van wild
-
wildbeenderen
-
wortel, in stukken
-
rode wijn
-
gehakte knoflooktenen
-
tijmblaadjes
-
laurierblaadjes
-
jeneverbessen
-
selder
-
zwarte peperbollen
-
sjalot
Grandveneur saus
-
vetstof 20.0 g
-
wildbeenderen 400.0 g
-
wortel, in stukken 100.0 g
-
ui, gesneden 150.0 g
-
Knorr Professional Wildfond 1.0 l
-
aalbessengelei 150.0 g
-
terrine van ganzenlever 100.0 g
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 200.0 ml
-
Vers gemalen zwarte peper