Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Marinade van wild

  • vliezen van wild
  • wildbeenderen
  • wortel, in stukken
  • rode wijn
  • gehakte knoflooktenen
  • tijmblaadjes
  • laurierblaadjes
  • jeneverbessen
  • selder
  • zwarte peperbollen
  • sjalot, gepeld

Grandveneur saus

  • vetstof 20.0 g
  • wildbeenderen 400.0 g
  • wortel, in stukken 100.0 g
  • ui, gesneden 150.0 g
  • Knorr Professional Wildfond 1.0 l
  • aalbessengelei 150.0 g
  • terrine van ganzenlever 100.0 g
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 200.0 ml
  • Vers gemalen zwarte peper

...

Bereiding

  1. Marinade van wild

    • Alles mengen
  2. Grandveneur saus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en kleur de wildbeenderen aan.
    • Voeg de mirepoix van wortel en ui toe en laat meestoven
    • Blus de beenderen met200 ml van demarinade, laat dit voor 2/3 inkoken, en voeg de fond toe.
    • Laat de saus inkoken tot de gewenste smaak bereikt is en voeg de aalbessengelei en de terrine van ganzenlever toe.
    • Breng de saus verder op smaak met zwarte peper van de molen en passeer door een fijne zeef.
    • Voeg op het einde de opgeklopte room toe. Serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu