Menu
Punten

Ingrediënten

+

Marinade van wild

  • vliezen van wild
  • wildbeenderen
  • wortel, in stukken
  • rode wijn
  • gehakte knoflooktenen
  • tijmblaadjes
  • laurierblaadjes
  • jeneverbessen
  • selder
  • zwarte peperbollen
  • sjalot

Grandveneur saus

  • vetstof 20.0 g
  • wildbeenderen 400.0 g
  • wortel, in stukken 100.0 g
  • ui, gesneden 150.0 g
  • Knorr Professional Wildfond 1.0 l
  • aalbessengelei 150.0 g
  • terrine van ganzenlever 100.0 g
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 200.0 ml
  • Vers gemalen zwarte peper

...

Bereiding

  1. Marinade van wild

    • Alles mengen
  2. Grandveneur saus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en kleur de wildbeenderen aan.
    • Voeg de mirepoix van wortel en ui toe en laat meestoven
    • Blus de beenderen met200 ml van demarinade, laat dit voor 2/3 inkoken, en voeg de fond toe.
    • Laat de saus inkoken tot de gewenste smaak bereikt is en voeg de aalbessengelei en de terrine van ganzenlever toe.
    • Breng de saus verder op smaak met zwarte peper van de molen en passeer door een fijne zeef.
    • Voeg op het einde de opgeklopte room toe. Serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu