Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • sjalot tot brunoise gesneden 100.0 g
  • geplette teen look 1.0 st
  • takjes tijm 3.0 st
  • steranijs 0.25 st
  • stengels dragon 3.0 st
  • kruidnagel 0.5 st
  • cognac 50.0 cl
  • rode porto 70.0 cl
  • Knorr Professional Wildfond 500.0 ml
  • Merlotazijn 1.0 st
  • takje dragon 1.0 st

...

Bereiding

  1. Saus

    Giet de boter uit de pan waarin het vlees werd gebakken. Voeg de sjalot, look, tijm, steranijs, dragon en kruidnagel toe. Stoof kort aan en blus daarna met cognac en rode port.

    Laat het vocht inkoken en blus dan met de wildfond.

    Laat terug inkoken tot gewenste dikte en smaak, kruiden met peper en zout is niet nodig. Passeer door zeef.

    Voeg vlak voor het doorgeven een takje dragon en een scheutje Merlotazijn toe. Laat even opkoken en verwijder vervolgens het takje dragon.

    Voeg een klein klontje boter toe en mix de saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu