Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ragout

Afwerking

  • kervel 10.0 tk
  • basilicumblaadjes 10.0 st
  • platte peterselieblaadjes 10.0 st

De pure smaak van groenten, verwerkt in een stoofpotje.Verrassend fris, verrassend lekker.

...

Bereiding

  1. Ragout

    Blancheer alle groentjes, behalve de sla. Verhit de Phase in een pan en stoof de groentjes op.Breng het water aan de kook en los er de Groentebouillon in op. Leng aan met de bouillon en laat 5 minuten in de bouillon opwarmen.Voeg er de Knorr Napoletana en de fijngesnipperde kropsla aan toe.
  2. Afwerking

    Kruid af met peper en zout. Verdeel de groenten in diepe borden met een beetje bouillon. Werk af met de basilicumblaadjes, de plukjes kervel en de platte peterselieblaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu