Ingrediënten
Ragout van lentegroenten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Ragout
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_Groetenbouillon_pasta_75L_NL_400x400px.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/8712566255177_Knorr_Professional____Napoletana_zak_3_kg_Hero_Image1.png)
Afwerking
Ingrediënt naam
Ragout
-
erwten 100.0 g
-
snijbonen 100.0 g
-
uien, lente 6.0 x
-
jonge worteltjes 10.0 st
-
witte asperges 4.0 st
-
Verse champignons 10.0 st
-
vetstof 20.0 g
-
water 1.0 l
-
groene asperges 4.0 st
-
kropsla 100.0 g
Afwerking
-
kervel 10.0 tk
-
basilicumblaadjes 10.0 st
-
platte peterselieblaadjes 10.0 st